Bättre när man har lite erfarenhet

Det kan vara en fördel att börja plugga och utbilda sig när man är vuxen och har mer erfarenhet. Det blir ett annat fokus när man ska plugga då, ma har oftast mycket mer motivation till att bli klar med sin utbildning och man vill gärna göra det bra, när na är ung så är det lätt att man är så trött på att plugga att man inte göra så bra ifrån sig. Men när man är lite äldre så ser man det på ett annat sätt som gör att det blir bättre gjort och man kan även tycka att det är mycket roligare än när man var yngre.

Man vet vad man vill ha ut av det 

Ja man är mer självsäker och trygg i sig själv och man vet vad man vill ha ut av sin utbildning. Så på så sätt är det en fördel att börja plugga när man är lite äldre.
Man kan hitta på många olika saker och det är ju kul att man har så många olika alternativ som man kan välja på.
Ofta så finns det Komvux i alla städer och det är ju toppen så att det ute blir så svårt att få det att bli av. Om man inte vet vart närmsta komvux ligger där man bor så kan man söka på till exempel " komvux lidingö " och så får man upp vart det ligger någonstans. Enkelt och smidigt. Ja det är bra att man kan göra det på ett sånt enkelt sätt.
Ja man ska inte tveka på att börja plugga om man känner att man vill det och att man har möjligheten till lätt göra det. Så kolla upp vad det är som just du är sugen på att kolla upp så kommer det att bli en väldigt spännande och roligt höst med nya planer.