Så kul o spela

Ja det finns vissa saker som bara är för härliga som till exempel att spela lite akustisk gitarr. Jag kan inte spela så bra alls, men jag tog några lektioner förut och jag tyckte att det var så kul. Det var verkligen något som jag ville fortsätt med. Det vara så härligt när man insåg att det går ju faktiskt att lära sig. Jag kunde tillslut spela någon låt och mina fingrar dom vande sig, det gjorde inte lika ont som det gjorde i början.

Det är härligt när man upplever det

Ja det är verkligen härligt när man känner att man kan åstadkomma något som man trodde nästa n var omöjligt. Det är lite så när man ska lära sig ett nytt instrument. Det kan kännas så tufft i början men sen så lär man sig lite i taget och sen så kan man spela någon låt och sen så lär man sig en annan och så vidare. Ja det är härligt när det är på det viset och man känner att man klarar av något att man har lärt sig något nytt.
Jag fick börja lära mig att spela klarinett när jag var en åtta år tror jag att jag var och det var ju jätte svårt i början men sen så lärde man sig lite i taget och det var väldigt givande att lära sig. Sen slutade jag tyvärr men det hade varit kul om jag hade fortsatt med det, då skulle jag kunnat spela det idag.

Men det är underbart med musik och man gör väl i att lyssna på musik spela musik och skapa musik, det är en underbar känsla när man känner att man gjort det, och en bra början är att börja spela akustisk gitarr. Det låter fint och det behöver inte var så komplicerat att lära sig.